Propaan, de comfortabele, veelzijdige, veilige en CO2 vriendelijke energie voor uw centrale verwarming,open haard, kookfornuis en tal van andere toepassingen. 

                                               Bestel propaangas                                                                         

Waarom kiezen voor propaangas?

Comfortabel

Een installatie van propaan is eenvoudig en gerieflijk. Het leidingsysteem  is adequaat. Met propaan kun je een zeer uitgebreid aanbod van toestellen voeden. 

Respectvol

Propaan is bijna niet oplosbaar in water en kan dus geen bodemverontreiniging veroorzaken. De verbranding is quasi compleet, roetvorming en onderhoud zijn dus minimaal. 

Veelzijdig

Centrale verwarming, inbouwhaarden, radiatoren, kookfornuizen,  barbecues,  ...  en ontelbaar veel andere toepassingen.

Competitief

Propaan kan wedijveren met andere energiëen.
Bovendien biedt Seminck Gas u verrassend attractieve voorwaarden aan.

Propaan  een vooruitstrevende, alternatieve energie.

Kies de opslagmogelijkheid die bij u past

Ondergrondse tanken

Seminck Gas heeft haar eigen ondergrondse tank ontwikkeld. Praktische voordelen : niet zichtbaar,  gegarandeerd lange levensduur,  efficïente installatie,  gemakkelijke bereikbaarheid van de toebehoren en een  eenvoudig nazicht. Deze tank heeft meestal een grotere inhoud zodat u voor een langere tijd gerust bent. Een definitieve keuze die u nooit zal teleurstellen.

Bovengrondse tanken

Afhankelijk van uw verbruik bekijken wij samen met u de optimale inhoud van uw bovengrondse gastank, gaande van 500  tot 3000 liter.  Bovengrondse tanken worden meestal gehuurd.
Vanzelfsprekend  kunt u steeds overschakelen naar een grotere tank of een ondergrondse bij uitbreiding van uw installatie.

Gasflessen

Propaan en butaan in flessen, de verplaatsbare energie bij uitstek, worden nog dagelijks gebruikt. Seminck gas biedt u via zijn voortverkopers het volledige gamma van gas in flessen aan.
Seminck Gas is continu op zoek naar nieuwe voortverkopers.  Bekijk onze brochure.

Voor elk gebruik de juiste opslag.

Contacteer Seminck Gas

Familiale service sinds 1964

Plaatsing & Installatie

Geheel vrijblijvend komt onze energieadviseur bij u langs. Overeenkomstig de regelgeving en uw verbruik wordt de plaats en inhoud  bepaald  waar de tank kan worden geïnstalleerd. Onze eigen diensten zorgen  voor de levering en installatie van de boven- of ondergrondse gastank.

Distributie & Levering

Seminck Gas streeft er steeds naar om uw bestelling van gas te leveren overeenkomstig de gemaakte afspraken. Ook in moeilijke omstandigheden staan we steeds paraat. Toch raden wij u aan om reeds uw bestelling te plaatsen van zodra de peilmeter 20% aanwijst.

Technische Ondersteuning

Seminck Gas biedt ondersteuning aan haar klanten voor technische problemen, zoals vervangen thermokoppel, controle van leidingen, aansluiten van toestellen... Voor deze interventies heeft ze haar eigen technieker in dienst.

Service is voor Seminck Gas geen slagzin!

 

Onze online diensten

Propaangas Bestellen 

Gas bestellen is eenvoudig! Staat uw peilmeter reeds op 20%? Dan raden wij u aan om uw bestelling te plaatsen. Wij garanderen u een tijdige levering!

Bestel gas online 

Energiebesparende Tips

Gebruik onze energiebesparende tips om uw energieverbruik optimaal te benutten, met zorg voor uw portemonnee en voor ons milieu. 

Naar onze tips 

Overstappen in 1-2-3

Interesse in propaangas van Seminck Gas? Overstappen  is zeer gemakkelijk. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Overstappen 

Documentatie 

Over de installatie van uw gastank hoeft u zich geen zorgen te maken.  Meer info over de wettelijke vereisten voor het plaatsen van uw gastank. 

Meer over wetgeving 

Contacteer ons

Seminck Gas BVBA

Industrieterrein "Geraardsbergen 1"
Diebeke 12, 9500 Geraardsbergen, België

Tel          +32 (0)54 41 41 11
Fax        +32 (0)54 41 40 28
Email      Seminck Gas

Onze kantooruren: 
maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u30 

 

Contacteer Seminck Gas